2021-07-27
The Murray staycation 包埋嘅早餐 每人可以係menu揀2款食物 再出去半自助餐攞野食😋超級豐富呀😍😍我地2個人就揀左3樣野食👇🏼👇🏼semi buffet breakfast ($325/ p.p)Hong Kong style corned beef scrambled egg咸牛肉炒蛋麵包配薯餅~ 麵包係m記豬柳蛋漢堡個個有粉嘅包😅 我就麻麻地啦 但咨牛肉炒蛋又幾香幾滑🥰不過塊薯餅雖然香脆 但就炸得有點過火 硬硬地🙁Abalone chicken congee估唔到幾好味嘅鮑魚雞粥😋 細細碗都有3隻小鮑魚架 而粥底綿綿滑滑的 加上淡淡的雞香味 😌有驚喜😎 不過其實出面自助區都有幾款粥(包括雞粥) 不過分別就係出面嘅冇鮑魚😛buttermilk pancake Pancake都好大塊 可惜落多左粉 變得有啲硬同埋粉 食唔到pancake的軟綿綿及空氣口感😟以下係出面自助嘅食物 都可以話係應有盡有 好豐富 包點有好多款式 而水果亦好甜😋😋朝早有咁豐富嘅早餐真係心情都靚啲🥰
Abalone chicken congee
buttermilk pancake