2023-09-04 16 views
自己的肉自己煎系列🤘🏻都好耐無食過石板牛啦! 因為之前食既經驗多數都勁彈油又大陣油煙味,無話特別想再食。今次哩間係係深水埗買完野經過見到,見新開無耐而且店面幾大,目測唔迫狹亦無煙霧彌漫,就入去過下癮啦🍽️哩間硬件係唔錯,有圍裙,有自助區可以任添沙律,醬汁,珍珠米飯同埋湯。重點係佢個自助區乾淨衛生,沙律菜都包裝好一盒盒🥗中意佢仲有蘋果醋for沙律,清新開胃岩我口味🤘🏻羅宋湯煲得好飲夠濃夠酸味,內有牛腩同蔬菜料係入面。扒我地揀左西冷同埋肉眼,百零蚊塊扒,有牛味而且份量足,兩塊都係有少少脂肪係邊位,煎起上黎夠哂香,仲有埋薯條任添! 真係豐富又抵食👍🏻仲有食完都無成身油煙味,讚👍🏻

中意佢仲有蘋果醋for沙律,清新開胃岩我口味🤘🏻

羅宋湯煲得好飲夠濃夠酸味,內有牛腩同蔬菜料係入面。

真係豐富又抵食👍🏻仲有食完都無成身油煙味,讚👍🏻