2021-05-30 396 views
坐低後店員好主動幫忙加粟米芝士和蛋汁,仲有一d小碟前菜,生菜和前菜係可以無限添加。order左既所有食物到齊,咁豐富當然影返張全家福。豪快和牛燒,醬油味濃郁,牛肉結實,而且肉味亦較重,有兩大塊,剪開一口一片較方便食。特選黑毛和牛上貝身肉,淨係睇賣相都見到好多油花,肉質呈鮮嫩粉紅,燒熟後入口有即溶口感,另外個人喜好都鐘意用生菜包住肉黎食,必加少許韓式辣醬和泡菜,生菜都一停refill左幾次。濟州豬梅肉,絕對係抵食飽肚之選,有兩大塊,而且仲要厚切,肉質都有咬口,唔使驚煮熟後會韌。醬油豬腸,目測內藏清潔得衞生乾淨,而經過燒煮後,豬腸外層脆口,內裏仲軟綿綿,口感豐富。食堂蘋果梨汁雞肉,雞肉脹卜卜有肉地,店鋪已經細心去除雞骨,雞肉有肉汁食落幾嫩滑。粟米芝士和蛋汁一樣都可以無限任加,芝士的一邊實在太好味,我都不知加左幾多次,芝士熱熱地溶溶地咁,好正。牛肋骨煲,我數過有4件牛肋骨,而且每件都非常厚身大件,簡直係啖啖肉,而且炆煮得好腍,味道方面仲帶有少少辣,都幾惹味。

order左既所有食物到齊,咁豐富當然影返張全家福。

濟州豬梅肉

醬油豬腸