2022-05-25 82 views
好耐都無食過燒烤呀!通常鍾意係小食店裡擼串串,但都有坐得舒舒服服既燒烤店選擇。今次來到「4號烤吧」,環境闊落空間感十足,坐得好舒服,仲有大電視聽歌。員工服務好好,抵贊!今次我地揀左魚豐盛套餐!認真「豐盛」!叫左香辣烤魚,餐廳十分照顧顧客需要。會比客人自己選擇辣度,配料等等。今次揀左bb辣,食落香得黎唔會特別辣。條魚好大條,絕對夠飽肚。怕多骨嘅人可以放心,因為係絕對唔多骨!旁邊有配菜如豆卜,雲耳等等。套餐仲可以選擇二個前菜小食,雞軟骨同川香牛肚。雞軟骨份量頗多,而且好香口。最後仲有6串串燒豬腩肉真係好好味,燒得外脆內軟,油香味十足雞肉都唔差,唔會好韌,啱啱好。牛肉都幾大舊,夠韌性!套餐可以選擇一楂竹蓆茅根,可以降火,味道清甜。

今次我地揀左魚豐盛套餐!認真「豐盛」!

最後仲有6串串燒

豬腩肉真係好好味,燒得外脆內軟,油香味十足

雞肉都唔差,唔會好韌,啱啱好。牛肉都幾大舊,夠韌性!

套餐可以選擇一楂竹蓆茅根,可以降火,味道清甜。