2023-07-11 10 views
周末放鬆二人餐($398)放假陪呀媽去買餸之前就食飽先,尼間店就係小巴站旁邊前面,亦好近元朗街市,十分方便。最多人食2人套餐,原來佢都有3-4人套餐,我覺得都好值得試三點刺身盛(三文魚二切、油甘魚二切、八爪魚二切)鮮甜好味,無咩雪藏味❤️鰻魚牛蒡炸蝦卷鰻魚蝦卷好值得一讚,比起其他連鎖店整得好好多。口感好豐富,餡有青瓜、牛蒡條、肉鬆和炸蝦🍤,味道配搭得好好,再加上鰻魚有火炙過,睇得出好有心思。流心熔岩蛋三文魚飯三文魚刺身就食得多,第一次食半熟三文魚,三文魚都仲係好軟熟,加上有好多調味粉和醬汁,好適合配白飯👍🏼炙燒四合井有四款的火炙刺身,醬汁係沙律醬,伴飯一流,仲有大量脆卜卜的蟹籽!百香果撞檸冰酸酸甜甜的百香果味,記得要攪勻啲先開始飲!媽媽話好好飲。蜜桃🍑烏龍熊茶 熊熊🐻冰好得意,一黎就好岩打卡,啖啖蜜桃味,原先蜜桃味有啲甜,加左紅茶底就岩岩好中和到。
周末放鬆二人餐($398)
放假陪呀媽去買餸之前就食飽先,
尼間店就係小巴站旁邊前面,亦好近元朗街市,十分方便。
最多人食2人套餐,原來佢都有3-4人套餐,我覺得都好值得試

三點刺身盛(三文魚二切、油甘魚二切、八爪魚二切)
鮮甜好味,無咩雪藏味❤️

鰻魚牛蒡炸蝦卷

流心熔岩蛋三文魚飯

炙燒四合井

百香果撞檸冰
酸酸甜甜的百香果味,記得要攪勻啲先開始飲!媽媽話好好飲。

蜜桃🍑烏龍熊茶