2024-03-08 26 views
好耐之前同朋友食過Baci嘅lunch覺得幾好食, 不過當日就無試到佢地最出名嘅pizza, 於是今晚開年飯就決定同朋友仔去試下! 夜晚嘅氣氛感覺再chill d!🍸DARK ROAST用左Macallan製作嘅cocktail, 味道沉實, 層次感重, 配上Godiva朱古力, 另有一番風味!🍸DEAR ROSE味道相對較為甜嘅一杯cocktail, 而且外型好打卡, 岩哂女士飲!⭐️CALAMARI FRITTI金黃香脆嘅炸魷魚, 香口不油膩, 佐酒一流嘅小食, 配上醬汁更為惹味!⭐PAPPARDELLE IN GUANCIA牛面頰口感軟腍, 肉味香濃, 闊條麵煙韌彈牙有嚼勁, 食落口感一流, 麵條掛哂汁, 好好味!⭐TESTAROSSAE到嘅pizza絕對值得一試, 全部即點即整, 車車就睇住廚師放材料, 擺入傳統烤爐焗, 再加醬料, 足料度滿分唔再講, 單單入口嘅口感已經足以難忘! 入口煙煙韌彈牙有嚼勁, 帶點濕潤口感, 加埋滿滿嘅材料同適量嘅醬汁, 令人一啖接一啖咁食!⭐NUTELLA VIAE個甜品嘅底都係Pizza嚟的, 同樣煙煙韌彈牙, 上面就鋪左NUTELLA醬同香蕉,

🍸DARK ROAST

🍸DEAR ROSE

⭐️CALAMARI FRITTI

⭐PAPPARDELLE IN GUANCIA

⭐TESTAROSSA

⭐NUTELLA VIA
E個甜品嘅底都係Pizza嚟的, 同樣煙煙韌彈牙, 上面就鋪左NUTELLA醬同香蕉, E個combo從來都唔會令人失望, 可能配搭左pizza底嘅關係, 所以食落甜而不膩幾好味, 為豐富嘅晚餐劃上完美嘅句號
2024-02-19
Type of Meal