2018-09-22 1770 views
星期5又到了~~又係時候食好D今次一早就BOOK定位食西餐係灣仔返工既朋友都應該知QRE PLAZA, 成幢大廈都有不同種類既野食呢間意大利餐廳其實黎過幾次,但次次都無影相難得今次記得,就影定相寫食評分享比大家~~餐廳環境好西歐,食落好有氣氛,不錯不錯!我地叫了Daily Special~法式面包仔~配上呢2隻醬好好味,由其右邊既蒜泥醬,濃郁香味,同面包仔好襯主菜到~~~~~我叫左個grilled steak,yummy yummy! 5成熟,煮得剛剛好又無根~90分!配菜薯條都有85分~朋友就叫左個意粉,我偷食左一啖,creamy 都好好味~~主菜完左仲有餐飲加甜品~呢個布丁比返個close up佢先~上面係士多啤梨醬,配在一起不會太甜,分量又剛剛好,抵讚~食完感覺好幸福!好啦~開開心心迎接我既weekend la
星期5又到了~~又係時候食好D

今次一早就BOOK定位食西餐

呢間意大利餐廳其實黎過幾次,但次次都無影相
難得今次記得,就影定相寫食評分享比大家~~

餐廳環境好西歐,食落好有氣氛,不錯不錯!

我地叫了Daily Special~

主菜到~~~~~
朋友就叫左個意粉,我偷食左一啖,creamy 都好好味~~

主菜完左仲有餐飲加甜品~

食完感覺好幸福!好啦~開開心心迎接我既weekend la
2018-09-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)
  • grilled steak