泰Grill (天晉匯)

Thai Grill (PopWalk)
2024-01-26 31 views
🏝️🏝️🏝️泰Grill🏝️🏝️🏝️第一次嚟到呢間泰國小店食午餐,估唔到豪宅區會有一間咁抵食嘅泰國小店😎佢哋嘅價錢好有驚喜,而且仲好大份,價錢都係由$58起👍🏻佢哋仲有我嘅位置,好適合喜歡陽光嘅朋友❣️🏝️泰式炒金邊粉~$78(酸酸甜甜好開胃,唔會油膩,食落口感彈牙,推薦)🏝️青咖喱雞肉飯~$68(青咖喱汁好香帶微甜,雞肉份量非常多,送飯佳品👍🏻)🏝️冬陰功海鮮金邊粉~$68(微微辣,呢一個辣度小朋友都可以飲到😋好多海鮮有魷魚、蝦⋯⋯份量足大人都一定飽)🏝️串燒拼盤~$88(好抵食$88有6串😍豬牛雞各兩串,燒得好香,唔會好乾,好入味,加上佢哋自家製嘅沙嗲醬更加惹味)🏝️芒果糯米飯~跟餐加$38(呢個芒果糯米飯好有心思,用兩種糯米整成一個心❤️而且仲色香味俱全,充滿椰汁嘅Q彈糯米,再配清甜的芒果😋令人愛不釋手)

🏝️🏝️🏝️泰Grill🏝️🏝️🏝️

🏝️泰式炒金邊粉~$78
(酸酸甜甜好開胃,唔會油膩,食落口感彈牙,推薦)

🏝️青咖喱雞肉飯~$68
(青咖喱汁好香帶微甜,雞肉份量非常多,送飯佳品👍🏻)

🏝️冬陰功海鮮金邊粉~$68

🏝️串燒拼盤~$88