2023-04-29
落雨天邊度都唔想去,屋企附近食個豪華假日午餐最開心!很簡單的快樂,刺身火鍋燒肉自助餐。刺身自助餐 (成人)$198任食兩小時都幾抵食 !刺身、火鍋、燒肉、蒸籠點心、小食、甜品;不同熟食熱盤、炸物區,仲有火鍋配料、壽司、應有盡有,食物款式過百款,全部任食!飲品選擇非常多,汽水🥤 自家製白桃烏龍茶、 美顏養生花茶,消脂解油膩一樣有。個人必食推介壽司、刺身,因為質素都高,有驚喜!赤蝦、吞拿魚、三文魚,刺身賣相有光澤,新鮮鮮甜,又唔腥。壽司有我最鍾意嘅腐皮、花之戀壽司。自助區小食,有炸香蕉🍌炸薯格、鹽酥雞,鬆脆可口,大人小朋友都啱食。熟食區都有點心、碗仔翅、菜、魚、肉,啱晒老人家👵🏻燒肉重點出擊牛五花、蒜香雞扒、麻辣牛肉、黑椒牛扒🥩 非常出色。雪櫃都有好多特色甜品,仲有軟雪糕🍦大阪牛乳雪糕🍧總括而言,校長燒肉一台兩食,打邊爐同燒肉,真係幾好食,一次過滿足晒,仲有驚喜,值得推薦比街坊,一向受歡迎,價錢平,款式多取勝!
刺身自助餐 (成人)$198
雪櫃都有好多特色甜品,仲有軟雪糕🍦大阪牛乳雪糕🍧