2024-11-17
極上夏多布里昂夏多布里昂俾人譽為一頭牛「最好嘅部位」,望住嗰個紅嫩嫩嘅色澤我哋口水都要流出嚟,脂肪含量低但係柔軟多汁,口感細膩。燒烤之後肉汁鎖住,咬落去輕盈柔軟,留低滿口濃郁嘅肉香~對於肉食動物嚟講,簡直就係天堂🤤黑毛和牛六款六款黑毛和牛部位一次食過癮!每塊肉都好高質,靚嘅大理石花紋,輕輕燒過之後油脂溶化,最愛就係牛肋肉,口感鮮甜軟嫩,仲keep住彈牙嘅口感,係今次我哋order最多嘅一款!牛脷拼豬五花腩牛脷都好好食滑嫩無筋,薄厚適中嘅牛脷嚼勁十足,一點腥味都冇同時五花腩都係好高質,厚切嘅五花腩食落去超級過癮!燒到焦黃嘅五花腩伴住油脂散發嘅香味,令人胃口大增!原隻魷魚筒同各種海鮮✨超大隻嘅魷魚!燒製嘅時候香氣撲鼻,口感鮮嫩又彈牙,新鮮又美味:帆立貝都係好新鮮,唔需要多餘嘅調味料就已經好鮮美😋仲有各種飲品同埋小甜品可以任拎,因為已經好飽我哋只係試咗芝士布甸同埋木糠布甸,滑嫩嘅口感同焦糖嘅甜味,最啱攞嚟當飯後甜品喇~😍
極上夏多布里昂
黑毛和牛六款