2023-08-08 338 views
📍K11 Musea同朋友慶祝生日,之前成日行過呢間位於K11 Musea地下既餐廳,都感覺佢既裝修都非常華麗,好想一試。今次我地係喺晚餐時段幫襯,客人唔多,所以食得都好舒服。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و• 火焰龍蝦雪山 $228呢道係一道口感非常豐富既甜品。首先佢既表面會有一層酒,店員會整一層火焰俾我地打卡用😂。跟住入面係有龍蝦味既cream同蛋糕,又鹹又甜咁非常有趣。• 法式鱸魚 $348伴碟係用食用花裝飾,打卡一流,但味道就唔太特別,性價比唔算高。• 法式寶箱小點 $168一共有四個款式既餐點,望落似甜品但其實有鹹有甜,味道都好特別。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و味道:🐱🐱🐱環境:🐱🐱🐱🐱🐱服務:🐱🐱🐱🐱CP值:🐱🐱٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
📍K11 Musea

• 火焰龍蝦雪山 $228