2009-11-04 981 views
聽老師推介, 話呢間快餐好食, 而我地成日都嗌外賣既所以就試左啦我今日試左下午茶有好多個餐架, 有A-L 係粉麵餐, 另外下午茶重有多士個D餐, 我記得有3種類我今日係食E. 簡2款食物就可配不同粉麵, 連唔常見既瀨粉都有架!我簡左雞扒雞翼湯烏冬!鳥冬比較硬身, 可能係本身牌子問題, 唔關新良友事架雞扒同雞翼都好夠味呀!但個人認為, 係配答之中, 係會有選擇既意思係...會睇下個"送"本身貴定平!今日我見到雞扒就有一整塊, 但雞翼就得1隻我諗如果我嗌雞翼同芝士腸, 咁可能會有2隻雞翼咁樣啦!就係咁lah! 不過都唔緊要! 因為以$19既價錢黎講已經好飽飽啦!最特別既地方係..可以飲紅豆冰或者加$2變菠蘿冰!而我簡左飲熱飲, 係唔使加錢架!見過相熟同學食佢既豪華餐, 真係幾多野食架首先有焗飯或者意粉咁, 有野飲(都有紅豆冰同菠蘿冰), 重有既就係有甜品啦!$29係呢區黎講算係抵架!個甜品係每日唔同既, 例如今日係大菜糕, 第2日會係椰汁糕見佢地食完真係好飽呀, 而且都話好味或者OK咁!如果今日唔係放2點飯, 我都唔簡下午茶, 會想試試個豪華餐架!等我下次試完再話俾大家知呀!另外要提既係,
聽老師推介, 話呢間快餐好食, 而我地成日都嗌外賣既
所以就試左啦
我今日試左下午茶
我簡左雞扒雞翼湯烏冬!

鳥冬比較硬身, 可能係本身牌子問題, 唔關新良友事架

雞扒同雞翼都好夠味呀!
但個人認為, 係配答之中, 係會有選擇既
意思係...會睇下個"送"本身貴定平!
今日我見到雞扒就有一整塊, 但雞翼就得1隻
我諗如果我嗌雞翼同芝士腸, 咁可能會有2隻雞翼咁樣啦!

就係咁lah! 不過都唔緊要! 因為以$19既價錢黎講
而我簡左飲熱飲, 係唔使加錢架!

見過相熟同學食佢既豪華餐, 真係幾多野食架

見佢地食完真係好飽呀, 而且都話好味或者OK咁!
等我下次試完再話俾大家知呀!

另外要提既係, 我地叫下午茶個時每次都未夠鐘架
但老闆都好好人, 幫我地整定, 然後2點準時送到黎架!

所以覺得大家都不坊一試呀!

PS 由於掛住食唔記得影低幅相同餐單, 下次再補加呀^^
2009-11-04
$19 (Tea)
  • 豪華餐