2018-03-10 76 views
新年好多食評未寫,其實團年飯食咗好多餐,呢餐就同老婆嘅屋企人一齊食!由於有人中咗獎,請食飯,所以我哋食好啲!有龍蝦、有雞煲翅正!我哋搵咗一隻好大隻嘅龍蝦整咗呢個芝士伊面,芝士味非常之濃,我哋嗰個食到好飽,差啲都食唔晒!我最鍾意食翅,呢個濃湯雞煲翅,要$480,我哋個個食到爽yy!仲有富臨最出名嘅燒鵝,呢個燒鵝唔會太肥,我識就剛剛好!仲有蒜蓉蒸扇貝,精華集在粉絲中!但埋單都幾貴,貴在隻龍蝦,比我選擇多次,我寧願拎隻龍蝦上湯伊面,更加食到佢嘅新鮮!同埋呢度嘅經理都幾小氣,食咗成$4000野,叫佢俾啲靚啲嘅甜品,都唔願意比,之前其他分店都肯,又去其他分店度食啦!

仲有富臨最出名嘅燒鵝,呢個燒鵝唔會太肥,我識就剛剛好!

仲有蒜蓉蒸扇貝,精華集在粉絲中!