2021-05-26 195 views
食餃子麵都可以食得豪,呢間餃子麵有女生們養顏恩物,就係滋補花膠雞湯底,唔係講笑真係唔好停。位置好近深水埗地鐵站,門面大大個招牌好易認,好彩多得小鬼食家指導。店員超有禮貌喎!對一碗餃子都有詳細介紹,教我如何點餐真係比個 Like 你👍。🥢黑松露雞肉餃子上海麵。當然湯底必試花膠雞湯,嘩😍係真正花膠啊!唔好怪我大鄉里,有好多寫花膠的都是比較差魚肚,見到真係花膠仲要有數量的難怪我😍眼,講咁耐先呷一啖品嘗味道,味道不是太濃,恰到好處有雞湯味,口感有骨膠黏口,餃子🥟改用另一種包法樣子特別,比慣常食到餃子小了摺疊位却多了餡位,雞肉配松露味道好夾,我認為這碗餃子麵湯底是靈魂所在。我點了上海幼麵,麵條彈牙有糯香,雞湯汁掛麵大口大口米停。🥢真材實料雞腳我都唔放過。🤤🥢醬油醃漬牛蒡夏日開胃健康涼拌菜。👍🥢秘製醬脆手撕雞見到餐牌推介係米亭麻辣手撕雞,我卻想試試秘製醬脆手撕雞,因為我想食有香烤過的脆雞皮,卜卜脆配同清爽青瓜夾雞絲,又一次叫米停。😂😂🥤六花茶由五花茶多添加補眼杞子,升級六花茶味濃可口,清熱解毒又解暑。嘆完六花茶再細心觀察環境,啊又幾舒服喎!

🥢黑松露雞肉餃子上海麵。
我點了上海幼麵,麵條彈牙有糯香,雞湯汁掛麵大口大口米停。

🥢真材實料雞腳我都唔放過。🤤

🥢醬油醃漬牛蒡
夏日開胃健康涼拌菜。👍

🥢秘製醬脆手撕雞

🥤六花茶
嘆完六花茶再細心觀察環境,啊又幾舒服喎!
2021-05-24
$120 (Lunch)
  • 特濃花膠雞湯