2020-02-29 528 views
叫咗兩樣都係店主推介嘅招牌菜,豬手同埋炸雞球。我鐘意食炸雞多啲,跟餐配麵又得,散叫當小食都得😋紅燒豬手撈麵 😋3.5/5豬皮入口彈牙,炆得夠軟腍,切成細件食得方便,出街食豬手通常有毛,值得一讚係佢處理得好乾淨👍撈麵嘅秘製甜鼓油味道唔錯,食落香口,可能有落豬油撈🤔 不過食完都幾口渴,記得叫杯飲品酥炸雞球酸辣米線 😋4/5炸雞球係連埋雞皮,外層炸得金黃香脆,肉質嫩滑夠晒juicy,cp 值高,真係值得一試。米線就正常無乜特別晚飯時間落完order 等咗超過廿分鐘,見小店忙於應付外賣所以堂食出餐慢咗,明白嘅,最緊要食物保持水準,抵食好食自然多人幫襯💪

紅燒豬手撈麵 😋3.5/5

炸雞球酸辣米線 😋4/5