2016-01-27 260 views
對,坑口區已經食到我冇乜地方想再食再寫,要找地方寫,在每次只會於早上經過此地的我只剩下酒樓同連鎖店未寫。是日的一次路過早食,我就選擇了某中曾經批評我,叫我唔好寫咁多既《麥當勞》。而我來到的,是厚德邨既《麥當勞》。早上,食早晨全餐,對,這豬柳蛋漢堡餐基本上等於一個早早晨全餐,有兩片 muffins,有一片豬柳扒,有脆薯餅,唯一不同的是水蛋變炒蛋,仲有,早晨全餐仲要冇左片芝士添....嘩蝕底晒......所以,我喜歡豬柳蛋漢堡多一點點,又香又好味嘛,一次過食,香過分開食。奶茶,不同《麥當勞》沖出來的其實有分別,分別就在,濃淡同奶味。是日的雖夠濃,但奶落得不足。只評 豬柳蛋漢堡餐 v 早晨全餐,我覺得 豬柳蛋漢堡餐 = 早晨全餐。

$26 (Breakfast)