2022-08-04 14 views
餐廳喺太子地鐵站C2出口斜對面馬路,一眼就望到,好方便。餐廳有4個位可以坐,不過我今次外賣拿走。個廚房好大,好開放咁俾大家睇到,真係好乾淨,所以可以放心食。我叫左3個漢堡包,即叫即做,肉都係即時煎,新鮮熱辣,非常好!WB豬牛薯堡 $92個包好大個,因為有豬啦,牛啦,仲有薯餅!真心覺得佢地3個一齊係好夾,真係好好味,要92蚊食呢個包我覺得值!WB經典漢堡 $62牛同豬我都要左每樣各一,兩個包都好味,但我覺得牛比豬更好味。總結,我好鍾意食burger,而呢間餐廳係我心目中排位好高,首先佢份量係大既,然後佢既牛係好味過其他餐廳,同埋我欣賞佢個特別既WB經典醬。P. S. 有姜濤打卡

餐廳喺太子地鐵站C2出口斜對面馬路,一眼就望到,好方便。

餐廳有4個位可以坐,不過我今次外賣拿走。

WB豬牛薯堡

WB豬牛薯堡 $92