2022-08-21 83 views
見到香港01介紹,星期日嚟呢度食下午茶,試咗豬漢堡包及芝蛋多士。舖頭雖然係好細,但佈置好有心思,雖然冇影到佢啲牆上裝飾,但去番佢個page都會有好多相,好有特式,個店主好有心思。食物選擇其實係算多,有飯類、漢堡、多士、薯條等等,亦有啤酒汽水飲品。呢個係芝蛋多士,個麵包有少少甜,但唔係太甜嗰種,成份多士熱辣辣新鮮整出嚟,啲芝士溶哂落啲蛋度,好滑好香,啲味好夾,好好食。豬扒漢堡包,冇叫double手打豬肉,因驚食唔哂。件豬扒夠淋、啲肉唔鞋、好入味,同埋啲生菜好新鮮係脆嘅。兩樣嘢係$93蚊,咁嘅質素,覺得好抵食。包裝亦好細心。會再幫襯。

2022-08-21
$50 (Tea)