2023-09-19 62 views
成日以為貓café主要係睇貓,無乜好野食,嗰日超級貓痴級既朋友捉左我去銅鑼灣崇光後面呢間貓café,估唔到有驚喜﹗首先地點超就腳,一出地鐵站唔駛行五分鐘就到。入到café都好乾淨,雖然間舖細左少少,但整體感覺舒服。餐牌有意粉、pizza、牛扒、包、沙律、小食,都算有得揀。我最後點左個虎蝦意粉,另加一杯紅棗桂圓茶。個蝦意粉就比我想像中好得多,因為好多café類既餐廳會就咁煎熟就算,呢度係剥左殼起左條腸,岩哂我呢類懶人而且番茄醬汁略帶蒜香味,真係意料之外。 仲有貓貓陪你玩,又或者望住佢地玩都好減壓。坐左兩個鐘,埋單每人大約230,有得食有得玩,呢個價錢算OK。
而且番茄醬汁略帶蒜香味,真係意料之外。

虎蝦意粉
2023-09-16
$230 (Dinner)
虎蝦意粉