2023-10-21
//10 10 23 晴天🌞19:00 旺角 朗晴坊@meowtini_hk/ 貓咪呼嚕療法 /各位奴才們,平時有無留意主子開心、舒服、討摸摸嘅時候💕,總係會發出「呼嚕呼嚕…呼嚕…」嘅聲音呢?雖然,我哋可能聽唔明當中嘅意思,但喺外國有專家發現,原來貓咪嘅呼嚕聲,係有神奇醫療功效🧑🏻⚕️。貓咪呼嚕聲,頻率介乎於20-150赫茲之間,剛好可以有助加速組織再生以及加強骨骼強度,而且亦正好接近人類物理治療常用嘅頻率。所以主子除咗識自我治癒之外,仲更加識得幫人類治療受傷嘅肌肉同筋骨啊🐈!*會有加一服務費呢到啲貓星人又乖又醒目,每隻都識望鏡頭影相😼,有時仲會主動走埋嚟撩班奴才玩添。-Dinner Set For 2 HKD$426—————————————————————雜菜沙律:沙律加咗柚子油醋汁味道酸得嚟又帶點清新餐湯:蕃茄薯仔忌廉湯 裏面會有好香蕃茄味 麵包粒脆卜卜 索湯汁一流鮮蟹肉蟹膏意大利粉:有豐富嘅蟹肉 味道鹹鮮再配以 濃郁嘅忌廉汁每啖意粉入口都又香又creamy另外仲有大量蟹籽做點綴食落去令整體有更多嘅層次加拿大藍青口蒜片辣椒欖油意大利粉:青口數量多 夠晒足料意粉有咬口 會有好重蒜
10 10 23 晴天🌞
鮮雜果窩夫 細細粒易入口
一咬落去外邊微脆 內裏鬆軟
配上 順滑嘅忌廉同生果 簡直係perfect match
酒吧發辦:
Cat On The Beach (Cocktail)
混合咗橙汁沙冰、紅莓汁及蜜桃汁
酒味唔算好濃 橙味比較突出
面層會有啫喱、消化餅碎、椰絲
每啖口感都零舍豐富
總結:成杯顏色非常夢幻