2022-11-12 97 views
朋友是很喜歡貓貓的,一直都很想去貓貓Cafe玩但次次都預唔岩時間,試過去一間貓貓餐廳去到先知餐廳落咗場🙈 之後搵到呢間貓貓Cafe🐱「貓之茶房」係有飲品同cafe order,要留意係無主食提供的,都好呀可以令人專心地同貓貓玩😸 始終嚟到都係想摸下🐱🐱 而且cafe有提供Broad Game,可以約一齊朋友玩下game同時有玩下🐱閒日去首小時係$60,之後每小時$38,假日同公眾假期首小時$70,其後每小時$48。飲品太約$8至$20左右,有花茶、養生茶、咖啡☕️、特式飲品等,價錢都好便宜選擇又多😻仲有幾款口味既芝士蛋糕,約$26Cafe內既空間感十足,就咁睇應該千幾二千呎左右,到處都佈滿🐱🐱,有十幾隻貓貓係度任你摸係你玩😻 好聽話又得意,玩左2個鐘咩煩惱都無曬呀😌😌 店員既態度好nice,會同我地傾下貓貓經同埋我地問貓貓叫咩名都好快同我地講,睇得出佢地都勁錫d貓貓🐱
朋友是很喜歡貓貓的,一直都很想去貓貓Cafe玩

仲有幾款口味既芝士蛋糕,約$26