2016-07-25 252 views
:奶霜極品頂級烏龍皇 Selfie Cream Top Grade Oolong Tea $59曾經好出名可以印自己個樣,或者印你既摯愛落杯野飲到,唔再剩係得韓國有🇰🇷其實香港銅鑼灣時代廣場都有啦😍 cafe細細間 但擺設呀檯呀凳呀都唔馬虎架👏🏽我之前就同左屋企人印左我地家大少😎 話晒我地都係貓奴點敢唔印佢呢😹😹天氣熱我就揀左杯凍烏龍茶,估唔到出奇地香 不過味道有點兒假,因為香味只係曇花一現🙈但唔會過甜 超級解渴 但我就唔係好明個cream個top點解要咁厚而且同個茶好似唔係好match咁🤔 (而且等呢杯製作我等左九個字 少d耐性都唔得呀👻)不過其實飲咩都唔係重點,重點係可以印你既最愛呀嘛💕
不過其實飲咩都唔係重點,重點係可以印你既最愛呀嘛💕