2024-12-07
如果你唔抗拒動物,好推介大家真係要黎試下貓Cafe,小舖係正銅鑼灣鐵站附近,行幾步就到,入門前要做好清潔,見佢舖仔細細,但裝修得幾精緻,門口一望主子已經擺哂Pose等緊我,勁黐人囉咩事我食野果時位仲有隻超嗲🐱係度當我係枕頭,貓貓係任摸唔嬲,抱就店家話唔好我路食,隻手就Keep住服侍緊主子🐱,間中將佢當手枕咁擺都冇問題講返食物方面,佢主要賣西餐同日本餐,店主表示食材全天然無添加,以健康行先,食落感覺都幾好黑糖桂圓紅棗茶桂圓紅棗茶我一定係揀熱既,益氣補血,飲落清甜解膩,最鍾意飲呢啲健康飲品架喇,飲品隻杯不得不提係圍邊有透光既貓腳印架!!!!壽喜燒汁牛肉卷芥辣八爪魚丼每個丼都可選擇自己喜歡既醬汁,都有幾多揀架Wo,上枱用既係貓貓大碗,好得意呀!望住貓,用住貓杯貓碗,慢慢食,然後一隻隻貓係你身邊週圍轉,日式既野食又幾貼合貓Cafe,望落顏色好靚又感覺健康燒三文魚南瓜牛油果丼聽落已經覺得健康,南瓜甜甜的,牛油果一向係健康之選,加埋輕食既燒三文魚,好味!蜜糖雞翼薯條清香既蜜糖沾滿哂成隻雞翼,仲有啲拉絲感覺,薯條甜度好好,係淋身既薯條,沾少少茄汁,好味!
黑糖桂圓紅棗茶
桂圓紅棗茶我一定係揀熱既,益氣補血,飲落清甜解膩,最鍾意飲呢啲健康飲品架喇,飲品隻杯不得不提係圍邊有透光既貓腳印架!!!! 壽喜燒汁牛肉卷芥辣八爪魚丼
燒三文魚南瓜牛油果丼
蜜糖雞翼薯條