係貓貓店長既cafe 呀😻😻😻都幾就腳就係isquare 隔離📍一入門口已經見到多多寶寶兩隻貓店長☺️可以比人摸勁乖😳😻餐具都好精緻👍🏻重有兩粒飯前糖好多小朋友黎同店長互動!隔離台一家大細同我地一樣都係黎慶祝生日😆!因為朋友生日!叫左廚師發板($188/每人)上面想寫咩字句都可以😎用黎慶祝就真係岩曬!(牛油帶子、虎蝦、鵝肝多士、牛柳粒、蟹棒同埋花之戀煙三文魚)嘩!實物上台!朋友勁開心!影左勁多張相🥳因為個擺款 真係好靚😎少女心出曬黎☺️🎈唔只有個樣!食物都好新鮮!鵝肝多士最好食🤤🤔,牛柳粒份量又多又juicy👍🏻! 隔離重有唔同醬比我地食沙律🤤我喜歡芝麻醬😋😋食完咸就緊係食甜野啦🥳朱古力心太軟($78)嘩!係sailor moon 裝飾既心太軟呀🤤未食先影100張相😳 雪糕係曲奇雪糕,生果有藍莓同芒果,配埋流心心太軟😋正呀!都幾濃朱古力味!外層脆內心軟👍🏻出色重叫左黑糖薑絲茶(+$34)紅- 玫瑰柚子青檸特調(+$39)有條試管放住d juicy! 可以自己加入去。又好玩又好飲🥳紅蟹忌廉薯餅($68)小心!因為入面係流心嫁🤤 d 忌廉爆曬出黎。小心辣到咀呀hahaha嘩 不得了每碟野都砌到
係貓貓店長既cafe 呀😻😻😻
都幾就腳就係isquare 隔離📍

一入門口已經見到多多寶寶兩隻貓店長☺️
可以比人摸勁乖😳😻

餐具都好精緻👍🏻重有兩粒飯前糖

因為朋友生日!叫左廚師發板($188/每人)
上面想寫咩字句都可以😎用黎慶祝就真係岩曬!

食完咸就緊係食甜野啦🥳

朱古力心太軟($78)
都幾濃朱古力味!外層脆內心軟👍🏻出色
重叫左

黑糖薑絲茶(+$34)

紅- 玫瑰柚子青檸特調(+$39)

紅蟹忌廉薯餅($68)

嘩 不得了每碟野都砌到巨靚先拎出黎😳
打卡指數!!!滿左☺️🎈