2021-10-29
網上得知,因為業主唔續租,所以,佢哋做到 11 月尾,就要被迫結業,今日出得去尖沙咀,就順路去留低條腳毛啦!叫咗個蟹棒明太子貓耳朵,加錢轉套餐,包沙律 ( 因為今日唔想飲湯 ),同指定價格嘅飲品 ( 可以補差價叫其他飲品 )。初時我仲以為,食到中途仲可以嗌小食,點知好彩冇叫,因為,食下食下先知道大鑊!煙韌嘅口感嘅貓耳朵,飽滿嘅明太子醬汁,灼燒過陣陣煙燻味嘅蟹棒,都令我食指大動,但 ……… 我食到一半,已經開始飽喇!結果唯有放棄,努力食埋枱面嘅食物,不過,我絕對冇浪費㗎,仲幫手照鏡㖭!P.S. 希望好快,佢哋搵到新地方,可以重新開張啦!因為不論食物、環境、質素、服務 ………… 我都好滿意,當然,唔否認可能係因為,我係平日嘅下晝去,所以,令我覺得可以 hea、寧靜同放鬆啦!😍👍🏻😋💪🏻😍👍🏻😋💪🏻
😍👍🏻😋💪🏻😍👍🏻😋💪🏻