2019-05-25 173 views
•••••• 食好西推介 •••••• 不嬲愛貓又驚貓爪既我,最好就係去貓貓主題既餐廳打個靚卡,例如 Catee 🐱🥫-❣️嘩,連餐包都勁吸引!配上橄欖油開胃一流!🍽 -❣️沙律🥗細細碗,但勝在新鮮fresh 🥬 -❣️松露野菌忌廉湯一上碟已經超香既松露味,好多蘑菇粒同松露🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 -❣️黑松露野菌意大利飯 🍛香氣四溢,飯係粒粒分明,半軟身,但野菌拉絲將飯粒黏埋一齊,可能因為飲完松露湯,覺得好和諧好一致🥳🥳🥳 質感同層次多左! 🌟🌟🌟 -❣️威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁酥皮焗三文魚🍣,口感好冧身好rich,有少少似皮蛋酥既friend,但咀嚼兩下就食到三文魚既香同魚質。好新鮮既食法👏🏻👏🏻👏🏻 -❣️烤澳洲肉眼扒(10安士)🥩Order 五成熟,火候🔥控制幾好,鮮滑是少不了的😋 -❣️德國脆皮豬手🐷🦴伴蜜糖芥末及德國酸菜豬手係我一向最愛,所以食到好咀刁啦🤣 脆皮做得十分之好,如果肉都可以再滑d juicy d 就Perfect啦! -❣️套餐是日甜品🍮藍莓芝士蛋糕🍰 也不錯👍🏻 整體我會俾高分! 🗯♥️
•••••• 食好西推介 ••••••

餐包

❣️嘩,連餐包都勁吸引!配上橄欖油開胃一流!🍽

沙律

❣️沙律🥗細細碗,但勝在新鮮fresh 🥬

松露野菌忌廉湯

❣️松露野菌忌廉湯
一上碟已經超香既松露味,好多蘑菇粒同松露🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄

黑松露野菌意大利飯

❣️黑松露野菌意大利飯 🍛

威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁

❣️威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁

烤澳洲肉眼扒(10安士)

❣️烤澳洲肉眼扒(10安士)🥩
Order 五成熟,火候🔥控制幾好,鮮滑是少不了的😋

德國脆皮豬手伴蜜糖芥末及德國酸菜

沙律
松露野菌忌廉湯
黑松露野菌意大利飯
威靈頓三文魚扒伴刁草忌廉汁
烤澳洲肉眼扒(10安士)
龍蝦湯