2016-10-29 544 views
尋日(28-10-2016 Fri)晏晝,o係醫院接受完治療後,一早約好o既八姨準時出現,同我食下午茶,由佢帶路,佢話o黎呢個屋苑,今次我o地上商場食,佢帶我o黎呢間.睇完menu,我揀$28.00 o既pizza下午茶,四個餐都配一件夏威夷pizza,我揀粟米粒粒沙律,飲熱好立克.八姨要柚子芝麻烤雞翼(2隻),加$3.00要可樂.冇耐,食物同飲品到o黎,同樣我冇影八姨o個份.睇睇我o個份,粟米粒粒沙律大大堆, 夏威夷pizza細件到冇人有.我冇諗到咁細件.話咩粟米粒粒沙律, 睇到粟米粒唔多,多數都係雜果,樣樣o野都腍,同晏晝o係Mellow Brown食o既一樣,唔酸就OK啦.而夏威夷pizza一啲都唔惹味亦唔熱,失望.杯熱好立克都幾淡,又係成本問題?味道係2.5分

粟米粒粒沙律+夏威夷pizza

而夏威夷pizza一啲都唔惹味亦唔熱,失望.

杯熱好立克都幾淡,又係成本問題?

味道係2.5分
2016-10-28