第一次黎既時候試左極高性價比既午餐set,但係今次黎試晚餐就真心失望。極度懷疑食材貨不對辦,而且食材不新鮮🤢首先,晚餐$108個set真係無午餐咁精緻,無一盆咁上,只係一碟碟咁擺曬係檯面。賣相就算啦,但係碟薑煮秋刀魚黎到,完全唔係秋刀魚!🤢根本個樣就係沙甸魚咁!仲要食落去就係沙甸魚罐頭個種魚腥味... 隔離檯都有叫,即刻就反映比店員聽,但係店員就一再強調係秋刀魚...結果隔離檯即刻話接受唔到就走了。個店員係咁堅持話係秋刀魚,所以我就放棄嘈,直接唔食就算。但係姑且勿論個碟係咪秋刀魚,定係沙甸魚,食落去質感硬到同罐頭一樣,仲一陣魚腥味。咬落去啲骨頭同沙甸魚一樣已經煮到林晒,可以食...🤦🏻‍♀️咁樣既魚要煮幾耐先可以煮到咁樣,仲要係用薑煮都劈唔走陣腥味...附上張圖比你地睇,我就絕對不建議大家去點魚,不過其他熟食應該可以,畢竟可能都係煮到僵屍肉咁一定熟曬🤢🤢

2021-04-11
$108 (Dinner)