2012-04-11 9 views
點咗以下食物:蕃茄牛肉烏冬($50) - 蕃茄得1/4嚿,蕃茄湯底就okay (似羅宋湯嘅味道),牛肉幾靚...不過得幾片嫌太少,烏冬都係得幾條 (我諗大約係1/3包烏冬咁上下)金菇肥牛卷便當伴白飯($65) - 金菇肥牛幾好食唔錯,不過白飯小咗啲囉,個便當連我太太食完都話唔夠飽吉列炸蠔($38) - 呢個係咁多樣野之中最正,炸得剛剛好, 5隻炸蠔份量算唔錯 (以價錢計)糖心蛋($12) - 呢個就真係麻麻啦...隻蛋係凍、硬、乾服務方面:差 - 檯面乜野都冇提供,要乜都要叫侍應俾,搞到茶又要叫一次,七味粉又要叫一次,牙籤又要叫一次,最後又要叫多次買單差 - 職員態度都幾茶記feel差 - 份量太少,味道一般,仲有隔夜feel差 - 環境都幾劑迫 (旺角太子區店舖通病)讚 - 吉列炸蠔算係抵食兼好食 (可能因為其他都唔太好食)讚 - 店面都算乾淨,不過檯面有啲黐淋淋
點咗以下食物:
吉列炸蠔($38) - 呢個係咁多樣野之中最正
,炸得剛剛好, 5隻炸蠔份量算唔錯 (以價錢計)

服務方面:
差 - 職員態度都幾茶記feel
差 - 份量太少,味道一般,仲有隔夜feel
差 - 環境都幾劑迫 (旺角太子區店舖通病)

讚 - 吉列炸蠔算係抵食兼好食 (可能因為其他都唔太好食)
讚 - 店面都算乾淨,不過檯面有啲黐淋淋
2012-04-08