2016-04-01 1827 views
有LUNCH SET, 也有自選意粉套餐可跟餐湯+餐飽, 或沙律, 及主菜及飲品點了紐西蘭肉眼扒, 服務好, 會好細心問你幾成熟, 同埋佢地會mark 好哂位, 邊個食咩, 邊個飲咩, 上菜時一定不會出錯肉眼扒不錯, 肉質偏"林", 但都有牛味, 生熟程度掌握得好已光顧過老富昌幾次, 只相隔兩星期, 也發現LUNCH MENU 有點不同, 盡量不會令顧客吃到悶, 除了肉眼扒外, 都吃過不同的款式焗香草雞扒, 對這個有些失望, 不如叫做雞脾飯啦, 感覺價錢不值香煎龍脷柳, 還可以, 外層炸得好, 不會太厚粉還有自選的三文魚西蘭花白汁意粉, 想自己點配搭都得, 醬汁足夠, 唔會食到乾哂
有LUNCH SET, 也有自選意粉套餐
可跟餐湯+餐飽, 或沙律, 及主菜及飲品

香煎龍脷柳, 還可以, 外層炸得好, 不會太厚粉
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch