2024-05-21 446 views
成日去唔同地方,都會見到哩間野,但一直都無食過,今日約左FD,唔知食咩好,所以就去試吓見網上好多人都話佢份量好大,所以我地2個人叫咗一個飽,薯條,奶昔一齊share食物真心覺得貴,但佢份量又真係好足,我地兩個人食完真係覺得飽~雙層煙肉芝士漢堡 好大個飽阿,有成2塊漢堡扒,佢D配料仲可以任揀我就直接叫佢 All the way  (既係有:蛋黃醬,生菜,酸瓜,蕃茄,,蕃茄醬,芥末,烤洋蔥,烤蘑菇)因為裹面巳經有齊晒我想要既野~薯條(小) 唔好見佢個紙杯好細,佢其實有成2個紙杯既份量架,仲要係粗身薯條,食完真係好滿足!!~奶昔都係有不同配料可揀,我要左~煙肉,香蕉,士多啤梨,花生醬,全部加埋晒都好夾,真係好好飲,特別有煙肉係當中,咸香脆口,真係好特別!另外,佢仲有花生可以任食架,D花生好香好脆,好好食架,大家去既時候記得試吓阿!
成日去唔同地方,都會見到哩間野,但一直都無食過,
今日約左FD,唔知食咩好,所以就去試吓

~雙層煙肉芝士漢堡
好大個飽阿,有成2塊漢堡扒,佢D配料仲可以任揀