2021-10-15 867 views
眼見佢開左咁耐都未試過 所以就去附近買左黎做晚餐餐廳系一田入面 旁邊連住天仁 位置吾多 但疫情持續 所以都無咩人堂食 地方細 所以收音都幾勁 今日去買個時有個媽媽系到鬧個女 都幾大聲 第一次大叫個時有點震驚 個場咁空 佢鬧咁大聲 都幾講反重點 今次晚餐叫左 北海道南瓜餅漢保加左細薯條同湯 盛惠$46今期佢聯乘左hello kitty 除左個紙袋系有hello kitty 吾知仲有咩系hello kitty crossover 呢個包望落一啲都吾吸引🥴🥴 不過好在食落都吾錯既 但如果有多啲醬就好粟米濃湯粟米味系濃 但我期待既粟米粒是沒有的🥲 感覺似罐頭湯最後佢薯條都幾細包 然後又粗薯條 所以望落份量勁少 咁就加左$24 感覺好吾抵….如無意外 應該吾會再買🥴
眼見佢開左咁耐都未試過 所以就去附近買左黎做晚餐

北海道南瓜漢堡

粟米濃湯

如無意外 應該吾會再買🥴
2021-10-15
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$46 (Dinner)