2022-06-28 263 views
夏至之後日日都熱死人🥵🥵喺instagram見到呢間夏茶個「芒果椰子凍」好似好正咁,就過黎試試佢啦。落單唔洗排隊,但我哋星期日下晝2點去到已經賣晒「芒芒椰子凍」🙄,只有「荔枝凍」喺個椰青殼入面,都好啦咁熱就試吓。呢個甜品$55,入面只有透明啫喱+好多粒荔枝喺個椰青殼到,早知我去超市買個椰青+一梳荔枝仲好啦。個甜品仲要好重,如果冇揸車要烈日當空企喺條街食真係唔好制。另外再加咗一杯「芝士奶蓋椰子雪沙」(原價$45,特價$40),呢飲就好好飲呀,好解渴,味道都好夾,飲落係類似椰奶沙冰咁嘅味。整體黎講,價錢非常貴,可以揀其他椰汁店更好。

整體黎講,價錢非常貴,可以揀其他椰汁店更好。

2022-06-26
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)