2013-11-03 259 views
星期六,12:45p.m.左右嚟到,冇乜人嚟食,入到去即刻有位。入面嘅擺設好有特色,地方闊落,四周圍氣氛舒適,場中另有一張可容納8人嘅大高枱!揸住張會員優惠券,凡惠顧可送$39或以下甜品一客。可惜週六、日冇午市套餐,有啲貴。睇啱咗個甜品,先再睇意粉。薑汁配牛乳布甸,面頭有啲冰碎,底下嘅牛乳布甸好滑、好重牛奶味,但唔凍嘅,好似以室溫存放咁,要靠啲冰先令成個甜品凍凍哋。白汁煙三文魚意粉($79),個汁夠味唔過鹹,煙三文魚鹹鹹哋,意粉爽口有質感,夾雜些小生菜絲,個人覺得好有水準,份量剛剛好唔會太飽,上咗枱影完相搞咗一輪先食都仲熱,但就好似貴咗少少,係有優惠券送個甜品先叫冇咁唔抵。第二朝有肚瀉嘅情況,但不能夠證明關唔關個牛乳布甸事。

揸住張會員優惠券,凡惠顧可送$39或以下甜品一客。
可惜週六、日冇午市套餐,有啲貴。
睇啱咗個甜品,先再睇意粉。

第二朝有肚瀉嘅情況,但不能夠證明關唔關個牛乳布甸事。
2013-10-26
$86.9