2018-03-24
三條沒主見女子,想食飯又想飲嘢(重點)由金鐘去到尖東,求奇揀咗間西餐,覺得露天又有位就試下😂由於本人乜都食,就由另外兩位對食物比較執著的女子挑選食物。揀了黑毛豬(不是講笑,真心覺得好食,好嫩,加埋黑鬆露汁將香味提升,但份量就如圖,一舊羊架的份量)頭盆、意粉和沙律都有水準,很滿足的一餐,之後有多一位女子加入,就追加了一入炸魚薯條,雖然味道唔錯,但炸魚皮比較厚,可以不用試。加八杯啤酒,4人二千賣單,是有啲貴~對於咁隨便的一餐,每人三百比較合理,就當試下囉😂貴到算了,最令我痛苦是,佢有live band(好想死,太大聲了,全晚三份二時間被破壞了,個主唱當自己開演唱會,又跳又唱,我地唔係傾計,係尖叫先聽到😤,其實可以唱啲舒情不要太嘈的歌嗎?或只係一個鐘可以嗎?有種俾錢買難受😣的感覺)