2022-11-21 81 views
第一次食Omakase就獻咗俾價值成$1980嘅高級Dinner set🥳 實在有太多嘢食不能盡錄,唯有重點點評三樣我最心心眼嘅菜式♥️🌟竹籤魚🌟竹籤魚表皮用炭火烤過,可選擇配合薑蓉一起食用竹籤魚入口即溶 魚味偏重🌟鮟鱇魚肝🌟配魚子醬同鱈魚片,好奢侈嘅組合,有海中鵝肝之稱嘅鮟鱇魚肚(為表尊重 特登上網search)口感細滑入口即溶。加入買魚子醬同脆卜卜嘅鱈魚片,令味道同口感level🆙 村姑我真係大開眼界😻🌟赤貝🌟赤貝爽脆到傻咗,本身因為凝著會好似橡筋咁,要𡁻到牙鉸軟而唔鍾意貝類嘅我,都即刻考慮對鮮味濃貝類改觀,真心impressed佢嘅彈牙口感同鮮甜嘅味道🤤🤟🏻
🌟竹籤魚🌟
竹籤魚表皮用炭火烤過,可選擇配合薑蓉一起食用
竹籤魚入口即溶 魚味偏重
🌟鮟鱇魚肝🌟