2017-12-10 317 views
屋企人生日,佢地話想試下lady m,因為好似好出名。咁最後去左沙田個間分店,要排隊,排左30分鐘有多,比預期快左。咁排隊個陣就要諗定食乜,然後一有得坐就可以叫。咁佢d cake嘅賣相都相當吸引,好似好高貴好high class。而選擇都算幾多同埋款式係幾特別。咁睇完餐牌,我地就叫左個朱古力彩虹蛋糕、玫瑰千層蛋糕、法式士多啤梨千層酥、紅絲絨蛋糕加三杯cappuccino。朱古力彩虹蛋糕層次分明,味道適中,但同普通朱古力蛋糕差唔多,咁嘅價錢應該可以做好d。士多啤梨千層酥味道不錯。玫瑰千層蛋糕應該係最出名,味道好fresh,幾特別,但$75得好細件cake,唔太抵食。紅絲絨蛋糕賣相就幾吸引。但用嘅餐具係即棄。

士多啤梨千層酥味道不錯。

紅絲絨蛋糕賣相就幾吸引。

但用嘅餐具係即棄。

$140 (Tea)