2023-04-01
第一次Open Rice寫食評就係要表揚呢間高質素燒肉放題😋🫶🏻最近好想食燒肉🤤上網搵搵吓見到呢間做買一送一 仲要星期六日都有😳!再睇埋其他食評覺得幾吸引 放假就拉埋男朋友即刻去試😆 我地食嘅係Set C 款式好足夠~果然冇令我地失望😻牛肉juicy 唔韌 夠嫩✅🙆🏻♀️個人推薦👉🏻 澳洲M6和牛肩胛肉眼 封門柳 牛舌👅海鮮係任食的✨🙆🏻♀️個人推薦👉🏻 醬燒帆立貝 牛油蠔 蝦蝦🦐帆立貝燒完都幾大粒 我地應該嗌咗十幾粒🤣蝦蝦燒完好香 肉質彈牙🤤仲點少得甜品呢🤭甜品區有形形色色嘅選擇 有水果 慕絲 同奶凍 葡撻慕絲望落好吸引 不過淨係試咗芒果慕絲 幾滑 唔馬虎🧏🏻♀️因為Movenpick雪糕任食 要留肚味道有6種👉🏻冧酒提子 薄荷朱古力 Tiramisu Crème brûlée Espresso Maple Walnut為今餐畫上一個完美嘅句號🤰🏻🙅🏻♀️唔推薦🙅🏻♀️清酒煮蜆 燒好耐都未熟 細粒蘆筍 幼猛猛雖然得100分鐘 但都夠時間食~冇話趕頭趕命 因為火力好夠 好似燒蝦呢啲都好快熟 莫講話薄薄地嘅牛肉👀最後店員嘅服務態度都值得一讚😗幾個侍應見到男朋友剝好多蝦蝦 佢地好主動咁比濕
我地食嘅係Set C 款式好足夠~
果然冇令我地失望😻
🙅🏻♀️唔推薦🙅🏻♀️
清酒煮蜆 燒好耐都未熟 細粒
蘆筍 幼猛猛
最後店員嘅服務態度都值得一讚😗
幾個侍應見到男朋友剝好多蝦蝦 佢地好主動咁比濕紙巾佢抹手 清咗碟蝦殼 同比多隻碟裝蝦肉 真係幾細心~
仲有幫手畢雪糕嗰位哥哥 排隊嗰陣聽到佢已經夠鐘收工 但都願意繼續serve埋我地🥹
總括而言 食物 同服務質素都唔錯 用埋買一送一就更加抵食啦🤣
希望下次嚟都仲做緊買一送一優惠 keep到食物 環境 服務質素