2024-07-23 4049 views
兩個女最近鍾意左食自助餐😂 好鍾意可以不停自己揀野食同食雪糕🍦!! 所以我地就上網 睇下有咩優惠酒店自助餐~ 再去食食食🤩 剛好見到MoMo Café最近推出左東南亞風情自助餐🤪 主題「東南亞.海陸滋味」❣️ 最緊要既係性價比好高!! 做緊買一送一優惠🤩 好抵食呀‼️‼️ 當中仲要有任食生蠔🦪 鱈場蟹腳, 即製泰式蟹肉奄列、泰式冬蔭大頭蝦、蒸新鮮龍蝦、雜錦沙爹串、越式香茅烤雞等等😍😍😍 特別推介: 肥美生蠔🦪, 海蝦🦐, 同超新鮮魚生 (我地食左好多碟三文魚啊😚🍣)兩囡推介: 首選一定係movenpick 雪糕🍦 🤣 (食左好多杯朱古力味), 仲有好多生果, 甜品 (豆腐花, 窩夫)… 仲要夾埋糖糖🍬 大滿足呀‼️原來週未(星期六,日) 自助午餐時段仲會舉行朱古力獎牌 DIY 工作坊🏅 兩囡一聽到後都話要一齊整朱古力獎牌*, 有得食又有得玩🥰🥰🥰 兩個都勁開心勁滿足啊🥳環境都ok

環境都ok