有朋自遠方來 準備下午茶是必須的Fresh Fresh Bakery 拼盤 招呼朋友今次去咗荃灣分店成間舖頭都打卡able🤣🤣產品款式又多,最後買左 🌟糯米池🌟多款口味糯米池包括開心果、薄荷朱古力、芋泥、草莓、阿華田等口味,買完Lisa 急不及待已經要食先🤣🤣名副其實皮薄餡靚🥰🥰粒粒都爆餡,加上脆脆口感,Nice🌟王牌QQ球🌟今次試咗開心果、薄荷朱古力、牛乳、BBQ辣肉鬆味,麻糬QQ好煙韌,勁有口感,Lisa 媽系開心果控,勁愛QQ球 , 煙煙韌韌加埋大量開心果餡料👍有咬口🤭正🌟開心果脆糖🌟花生糖同開心果脆脆結合,系我既最愛呀🤭返工枱頭零食冇得頂👍花生酥脆,唔太甜 5星星💫🌟特濃朱古力脆脆🌟🌟話明特濃 成個包都系朱古力🍫朱古力脆脆口感配合朱古力麵包仲有toping🫣朱古力控既Lisa 爸就第一時間食左先講唔甜唔漏,但好有朱古力味 nice咁多細路 我就買埋蛋捲同小蛋糕小蛋糕係小朋友嘅最愛蛋糕鬆軟唔太甜,細路食得開心🥳呀媽都好放心
有朋自遠方來 準備下午茶是必須的
Fresh Fresh Bakery 拼盤 招呼朋友
今次去咗荃灣分店
成間舖頭都打卡able🤣🤣
產品款式又多,最後買左

🌟糯米池🌟

🌟王牌QQ球🌟

🌟開心果脆糖🌟
花生糖同開心果脆脆結合,系我既最愛呀🤭
返工枱頭零食冇得頂👍花生酥脆,唔太甜
5星星💫

🌟特濃朱古力脆脆🌟🌟
話明特濃 成個包都系朱古力🍫
朱古力脆脆口感配合朱古力麵包
仲有toping🫣
朱古力控既Lisa 爸就第一時間食左先講
唔甜唔漏,但好有朱古力味 nice

咁多細路 我就買埋蛋捲同小蛋糕
小蛋糕係小朋友嘅最愛