2024-04-05
{炭爐打邊爐 - $740}作為二轆麻甩,定期去九江街整電單車都整咗十年,有樣嘢係唔會變,就係每次行過都會好想入去金和記打邊爐!佢真係全香港極少數仲保留炭爐打邊爐嘅餐廳!而且老闆話仲要係每日新鮮買貨,從來都唔會擺隔夜!所以我哋每次去到啲嘢食都超新鮮!炭爐打邊爐嘅瘋狂之處就係恆溫,永遠能夠保持湯底滾熱辣,但係又唔會大滾!用咁樣嘅水溫嚟煮嘅食材,我話你聽係超級好味!通常我哋都係早一日訂位,不過聽老闆講Walk in都會盡量安排,不過訂位有樣好處就係可以一早WhatsApp老闆,佢預準時間準備定個爐同埋滾定個湯,埋到位即時有得食,試問呢啲咁嘅服務態度邊度有😆美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #金和記海鮮菜館 (深水埗)深水埗九江街145號地舖
美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍
📍 #金和記海鮮菜館 (深水埗)
深水埗九江街145號地舖