2019-01-12 59 views
粥底海鮮火鍋聽左好耐都無食過,終於等齊人有機會一齊食A Set: 生猛龍蝦&紐西蘭聖子; B Set: 奄仔蟹&海沙白, 其他的款式也是一樣的:多寶魚,海蝦,鮑魚,貴妃蚌,蜆,美國極上牛小排。終於食聖子的我,當然二話不說選了A Set ^^打邊爐同竹蔗水係perfect match, 見到任飲豆漿同竹蔗水, 真係勁開心!任選8款: 花膠,即炸響鈴,魚滑,淮山,竹笙,日本豚肉,西班牙豬腩肉,美國肥牛d海鮮食落真係好鮮甜、爽口, 夠新鮮, 完全可以連其他調味料都唔洗點啊粟米、南瓜粒同芋頭粒 除後落令粥底更甜同更綿密(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)落米糊煮粥,還提供炸菜粒同芫荽碎放粥同食,粥底已吸收晒海鮮同肉類的精華同甜味,諗起口粥都不得了,真係好豐富呀!大滿足結論是海鮮新鮮,粥底夠棉、鮮甜, 正啊!
粥底海鮮火鍋聽左好耐都無食過,終於等齊人有機會一齊食

終於食聖子的我,當然二話不說選了A Set ^^

結論是海鮮新鮮,粥底夠棉、鮮甜, 正啊!