2022-06-03
低能女友訂錯餐廳日子同男朋友慶祝生日,唯有臨時喺附近搵間餐廳食飯。見到依間又日式又意大利餐廳咁,裝潢又幾靚,就入去試吓,竟然仲安排到窗口位俾我哋。Caesar salad好好食,煙肉香口,蔬菜新鮮仲有溫泉蛋,值得推介👍仲叫咗肉眼扒,扒嘅份量偏小,但肉質都好食,配有芥末、胡椒、粗鹽,仲有薯條同沙律。另外仲叫咗松葉蟹肉海鮮pizza, pizza嘅汁比較多,個人覺得一般。All day draft beer都係$65🤪另外有杯special cocktail 係香芋味既,幾特別🍸膽粗粗即興問侍應可否起甜品上面寫上Happy birthday,本身要叫指定嘅甜品先可以做到,但係麻煩既我淨係想食心太軟,侍應都特別幫我問廚房即場安排,非常貼心,而且攝影技巧非常好😆令到本身訂錯日子有啲唔開心既我都好滿意依餐飯😋