2018-12-11
如果你係香港人,你會好匪夷所思呢度嘅服務差到咁仍然有咁多人幫襯!一行4人上到三樓,附近幾檯客都係內地遊客,除咗點餐嗰位哥哥,其他阿姐近乎係用呼喝嘅態度對待。上菜唔夠位擺叫你自己「拎開d野啊」,用佢話「好乾淨」既手將聖子分餸俾每位,叫佢俾我地自己黎,仲要串話有咩問題先!講真你碟餸喺廚房點樣整我唔理,拎到出嚟你用隻手同我分,真係好難令人接受!所有阿姐都係好似唔憂做,你叫佢攞小小嘢好似叫佢地去死咁,臨走時仲正,想要個外賣盒拎走個麵,有個阿姐坐係度睇緊電視,我叫佢「唔該想要個外賣盒」,佢提高8度大叫「你叫其他人拎俾你,你唔見我坐咗喺度咩!」果下真係呆左,唔講以為你係老細啊!到底我係咪食咗霸王餐所以佢要咁樣對待我?!我同佢講你咁嘅態度好差,阿姐用粗口X返我轉頭,如果你落緊場,你同我講一句而家休息緊,我唔會煩你,但你唔使一野就係喝狗咁對我,成件事佢仲要覺得佢冇錯,時候佢據理力爭同我對罵,同事叫佢收聲佢都繼續!事後問返經理,原來呢位阿姐已經係慣犯,我唔明點解咁樣嘅態度仲可以繼續留係度,定係佢哋覺得都係做遊客生意,反正用粗口鬧人都冇人識聽?!呢次嘅用餐經驗完全係匪夷所思,我以後都唔會帶親戚朋友再嚟呢度
呢次嘅用餐經驗完全係匪夷所思,我以後都唔會帶親戚朋友再嚟呢度食嘢,比咗成幾千蚊簡直係一肚氣!