2021-07-09 1070 views
一入門口已經想趕你走,餐牌要自己搵,叫嘢食要求人,餐牌有嘅食物,到叫嘅時候會冇,落單嘅唔想理你,廚房嘅想趕就嚟,啲嘢食仲要超級難食,我叫咗個叉雞飯,啲叉燒薄切過魚生,啲雞瘦過雞翼尖,見到嘅時候自己都呆咗,原來香港仲有啲咁嘅餐廳生存緊,完全唔明白點解,簡直係要起身就走,仲要價錢唔係特別平。埋單嘅時候都冇人理你,好在自己預好晒散子唔使找擺低就走。佢絕對可以列入我人生食過最差嘅餐廳之列,完完全全感受到食物差、服務差、環境差、感受差於一身。今時今日仲可以生存到簡直係奇蹟。唯一嘅好處係唔使等位差到忍唔住要寫返個留言,希望睇到嘅人唔好好似我咁,要貼錢買難受,後來睇其他留言先知,原來呢間舖頭係幫監獄入飯餸,所以根本唔稀罕做街客,希望大家唔好中伏。

2021-07-07