2018-07-25 167 views
放工約媽媽近近地鰂魚涌食野,唔使媽媽煮得咁辛苦,之前朋友已經介紹過有間小店主打咖喱喇沙湯底同蝦麵等,所以今晚就同媽媽去食,約七點二十分到達,店內無人但當我同媽媽坐低之後,客人陸陸續續入店,雖然唔算大但都坐得舒舒服服。入口處自助落order之後坐一陣好快有得食! 除後入店內揾位。海鮮咖喱喇沙湯+摻摻(即係兩款米粉+油麵)$75香濃嘅咖喱精華所在,色香味全,海鮮有蟹棒,尤魚翼,青口,大蝦,豆卜,腐角,食落微辣香濃帶點刺激!其實覺得賓城車仔麵。蝦肉牛展麵配香濃豬骨雞湯底 $82啱晒媽媽清清地,先入口湯夠晒味,虾肉已摸晒殼每口都係蝦肉跟牛展更係出色軟淋又帶牛味,超正,牛展每片都係厚切更加大增口感!時菜 $18 腐乳通菜,新鮮脆綠爽口。炸魚皮 $18脆卜卜浸落咖喱喇沙湯又或者豬骨雞湯都好惹味!飲品如果間麵餐有優惠期的 ❣

除後入店內揾位。

海鮮咖喱喇沙湯+摻摻(即係兩款米粉+油麵)$75
其實覺得賓城車仔麵。

蝦肉牛展麵配香濃豬骨雞湯底 $82

時菜 $18
腐乳通菜,新鮮脆綠爽口。

炸魚皮 $18
脆卜卜浸落咖喱喇沙湯又或者豬骨雞湯都好惹味!

飲品如果間麵餐有優惠期的 ❣
2018-07-25
$100 (Dinner)