同朋友仔行完D2 place見樓下間餐廳🍴幾靚咁,就落去望下餐牌,比日本梳乎厘班戟個介紹牌吸引就入左去試💦👉🏻黑松露野菌意大利飯 $168呢個意大利飯類似燴飯,食落系比較多醬汁嘅感覺,似細個食糊仔感覺,好采用嘅飯粒比較大粒可以有少少咬口,但系味道上就芝士還芝士黑松露還黑松露咁🧐對我尼講比較...難入口❤️👉🏻日式梳乎厘班戟 $108😋呢個真系不得不讚,絕對系主角,做到梳乎厘班戟嘅空氣感之餘,有溫暖溫度同軟棉棉口感,配搭雲呢嗱雪糕冰火交融更加好味😍🥰番唔到轉頭📷➕👉🏻Double Trouble $98其實冇寫太清楚系咩尼,就咁顏色都估唔到,類似波子汽水加左奶加左cream嘅味道,可能太多奶味關係比較易膩,但系外觀上的確系可以令客人感覺愉快,我同姊妹為呢杯嘢都影唔少相整體而言,呢到嘅環境同風格有異國風味,樓底又夠高,設計得偏休閒歐陸感,適合朋友仔或者情侶傾計/淡心,但食物水準屬中等,建議食甜品還可,而服務屬一般,人手有唔夠情況,希望之後可以改善🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健忘急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,相信大家

黑松露野菌意大利飯

💦👉🏻黑松露野菌意大利飯 $168
日式梳乎厘班戟

❤️👉🏻日式梳乎厘班戟 $108
Double Trouble

📷➕👉🏻Double Trouble $98

🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健忘急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,相信大家可抱着支持本地食店想法,成長對每間餐廳都十分重要,請一齊多一分抱容之心❤️。👍🏻
日式梳乎厘班戟