2021-11-11 74 views
今日去完黃埔行街。過對面黃埔美食坊順道食晚飯,這間Boring餐廳之前食過覺得不錯,就入去食返個晚餐🥣喜歡這裏氣氛不錯,食物質素高!黑松露泡沫野菌忌廉湯黑松露味好香濃,忌廉湯入口好幼滑👍巴黎牛油焗田螺擺盤很精緻!田螺肉很爽口加入茹一齊食,咬落多汁!溫泉蛋帶子黑松露沙律🥗溫泉蛋時間恰到好處, 十分滑溜,帶子清甜,黑松露調味帶點鹹香,加埋留心蛋一齊食,味道及口感十分豐富😋炭燒豬鞍扒配粟米蓉西班牙火腿蘆筍卷蘆筍幼身清甜幼嫩,加入西班牙火腿一齊食,味道好夾,見到豬扒的坑紋已經好吸引,肉扒食落帶焦香,肉質相當juicy!日式蟹膏蟹肉意大利飯賣相不錯👍意大利飯軟硬度適中,蟹膏味好香濃,入口食到淡淡嘅鹹香味!Virgin rose lychee mojito好喜歡這杯飲品,顏色七彩繽紛好靚,清香嘅荔枝味道,飲落好清新,好滿足!
黑松露泡沫野菌忌廉湯
黑松露味好香濃,忌廉湯入口好幼滑👍
巴黎牛油焗田螺
擺盤很精緻!田螺肉很爽口加入茹一齊食,咬落多汁!
溫泉蛋帶子黑松露沙律🥗
炭燒豬鞍扒配粟米蓉西班牙火腿蘆筍卷