2016-05-15 855 views
近年連鎖大舉進駐香港,要搵返舊香港嘅味道真係有啲難度。難得仲有舊香港風味嘅冰室,緊係要試下!室內裝潢好懷舊feel,燈光比較昏暗,古舊得黎又會好舒服😁侍應好快會幫我地落單,而且啲野食黎得幾快。sorry張相out左focus😂不過佢啲野食都幾貴,食個lunch set都HKD61🤔我就要左個茶餐,都真係幾貴。多士唔脆身,屬於腍身果種,但我個人中意脆身多啲,不過係微暖,都幾香牛油味炒蛋普通野,唔係好特別蕃茄牛腩粒通粉,好大碗,通粉軟硬適中,但係蕃茄味唔重,而且牛腩真係好細粒,同埋得幾粒咁大把,多數係肥膏💰HKD48,套餐配野飲,普通得很,呢個質素唔多值呢個價錢,但係夠大份所以一個女仔一定夠晒飽。
sorry張相out左focus😂
炒蛋普通野,唔係好特別
2016-05-10
$50 (Lunch)