2021-04-05 741 views
同女友黎行街,黎到葵芳就先去食個tea咁見到呢間有tea set, tea set又有牛角包食。就試下叫左個牛角包香腸熱狗,同埋日式义燒湯意粉加滑蛋連方包先講服務,全自助,自己去排隊點餐比錢拎餐,食完自己放去回收枱,所以唔評服務食品方面,牛角包熱狗唔錯,不過牛角包唔夠脆,似放左好耐咁,香腸幾大條,味道ok湯意味道唔掂,食落冇味,意粉唔淋唔彈。义燒好厚而夠淋,但係應該切做2塊會好啲,一塊太厚唔係咁好食。蛋炒得ok ,上面再搽蛋汁,另外2塊方包熱既,又軟,加埋牛油(要問佢地拎)唔錯。叫左2杯咖啡,咖啡味幾濃,可以一飲。不過如果再叫我黎食,我就唔會啦,環境食品其實都唔多合格(除左牛角熱狗嗰條腸,同埋牛油方包)呢頭有好多更好食既食店,可以去選擇其他
同女友黎行街,黎到葵芳就先去食個tea
叫左個牛角包香腸熱狗,同埋日式义燒湯意粉加滑蛋連方包
叫左2杯咖啡,咖啡味幾濃,可以一飲。
呢頭有好多更好食既食店,可以去選擇其他
2021-04-05
$50 (Tea)